Eritellimusmööbel

Mööbli otsimisel ja valimisel võib tekkida olukord, kus ei pakuta toodet, mis vastaks Teie soovidele. Probleem võib seisneda ruumi eripärasustes, näiteks ei mahu pildilt väljavalitud riidekapp sinna nurka, kuhu oleks soov seda paigutada. Samamoodi võib probleem olla see, kui väga kena välimusega riidekapp ei mahuta piisavalt riideid. Või pole üheski pakutavas riidekapis Teile sobivas koguses sahtleid ja riiuleid. Sellisel juhul on võimalik eritellimusmööbli projekteerimine – Teie kasutusmugavustele vastav ja ruumi eripäradega kooskõlas olev riidekapp, mille teevad valmis oskuslikud väiketootjad.

Samas ei peaks olema kärsitu – meie partnerid, kes on pikalt tegelenud mööblitootmisega, pakuvad väga erinevaid mööbliseeriaid, mida on võimalik mingi piirini Teie vajadustele kohandada nii suuruse kui ka värvi poolest. Neil on tõeliselt pikaajalised kogemused ja nad on tootnud väga laias varieeruvuses mööblimooduleid, mille vastupidavuses võib kindel olla.

Eritellimusmööbli joonised esitame väiketootjatele – valikuid, mida saab joonisena esitada, on piiramatult. Siiski peaks mõtlema, kas alati on vaja jalgratast leiutada, kui mööblitootjatel on palju erinevaid seeriaid ning ka kohandamisvõimalused.

eritellimusmööbli projekteerimine